Elektrische Scooters Voor Kinderen

Eindelijk willen mijn kinderen buiten spelen, in plaats van gebogen over hun computer te zitten! En in plaats van kinderen op de weg te zien fietsen en er ongelooflijk kwetsbaar uit te zien, zie ik ze veel liever rondzoemen op de trottoirs. De scooters hebben ons bij elkaar gebracht, want in plaats van geconfronteerd te worden met de agressie die computerspellen bij tienerjongens oproepen, komen ze thuis van het rijden op hun scooters in een veel rustiger gemoedstoestand.

Mijn tweeling Jake en Bob zijn 13 en ik wilde elektrisch scooters te koop voor kinderen van hun leeftijd die groot genoeg zouden zijn om ze te huisvesten naarmate ze groter worden. Dus hebben we ze allebei een Razor E300 gegeven omdat het supergrote deck ze voldoende ruimte geeft en een gewicht tot 220 lbs kan dragen. Ze hadden natuurlijk hun eigen mening over welke functies belangrijk waren, en ze wilden elektrische scooters voor kinderen die snel willen gaan! Ze waren dus blij dat de E300 tot 24 km / u kan gaan. Ze genieten van de soepele rit die ze krijgen met de extra brede 10-inch luchtbanden. Ik vind het fijn dat de rijtijd voor elke oplaadbeurt slechts 45 minuten is, zodat ze niet in de verleiding komen om te ver van huis te gaan! Dit brengt ons als gezin dichter bij elkaar, omdat het helpt om ruzies over hoe laat ze thuis moeten komen te voorkomen.

Ze zeiden altijd dat ze Yamaha of Honda bromfietsen wilden zodra ze oud genoeg waren, maar nu denken ze dat elektrische scooters voor kinderen cool zijn. Dus dat is weer een opluchting voor mij, want ik vond het nooit een goed idee dat ze op gas- of elektrische bromfietsen de weg op gingen. De gashendel met draaigreep die op de meeste elektrische scooters voor kinderen wordt gebruikt, is een goede veiligheidsfunctie, want als ze eraf vallen, stopt de scooter. Het Razor-assortiment elektrische scooters voor kinderen omvat twee 12-volt-batterijen met een batterijlader die u op de normale voeding kunt aansluiten. Het duurt 8 uur om de batterij op te laden en dat laten we aan de jongens over. En nu gaan we niet meer discussiëren over de gevaren als ze op bromfietsen op pad zijn!

De meeste elektrische scooters voor kinderen kunnen gemakkelijk worden opgevouwen, zodat je ze in de kofferbak van de auto kunt gooien, wat geweldig is, want we rijden graag de stad uit in het weekend. We vinden een plek op het platteland waar ze de paden op en neer kunnen rennen tijdens races, terwijl hun vader en ik een picknick opzetten. Gelukkig hebben Razor elektrische scooters voor kinderen superstille krachtige motoren met kettingaandrijving, zodat ze de rust op het platteland niet verstoren. Het is een geweldige manier voor mijn jongens om stoom af te blazen en ondertussen kunnen manlief en ik genieten van een rustige wandeling op het platteland. Dit is geweldig omdat we familie-uitstapjes kunnen maken naar het land waar we allemaal plezier hebben.

Mijn nichtjes van 8 en 10 jaar hebben Razor E100 ‘Sweet Pea’ elektrische scooters voor kinderen van 8+ en die zijn natuurlijk roze! De Sweet Pea-modellen zijn elektrische scooters voor kinderen die niet te snel moeten gaan en hun topsnelheid is 10 mph, wat vrij snel genoeg is voor kinderen van hun leeftijd. Uit de ruime keuze aan elektrische scooters voor kinderen koos mijn broer de ‘Sweet Pea’, deels omdat hij de Parent’s Choice-prijs won en deels omdat de meisjes dol waren op het mooie roze meisjesdesign! Het heeft een lichte handmatige aftrap van 3 mph nodig om het op gang te krijgen en dan activeer je de motor door een knop aan te raken, wat het gemakkelijk maakt voor de meisjes. Als mijn broer op bezoek komt, brengt hij de scooters van de meisjes in de kofferbak en ze rijden heel vrolijk buiten rond terwijl wij volwassenen rustig zitten te kletsen. Dit is geweldig, want voordat ze scooters hadden, zeiden de meisjes altijd dat ze zich verveelden en naar huis wilden!

Elektrische scooters voor kinderen brengen gezinnen dichter bij elkaar door kinderen aan te moedigen het huis uit te gaan en weg van hun computer, door veiliger te zijn dan lawaaierige gas- en elektrische bromfietsen en door familie-uitstapjes mogelijk te maken die voor hen niet ‘saai’ zijn!

Related posts

Leave a Comment