Groothandel waterpijpen – wat u moet weten

Een waterpijp raakte je terwijl je rond een waterpijp zat met een paar goede vrienden en een glas wijn. “Waarom verkoop je geen waterpijpen?” Het is veel shisha-rokers overkomen, en sommigen handelen zelfs naar het idee. Is het goed?

Het antwoord is solide. Ja! Waterpijp is een groeiende markt. In slechts één jaar tijd zijn de zoekopdrachten naar ‘hookah’ verdrievoudigd. Het kan maar één ding betekenen. Het is gewoon dat de markt groeit.

De volgende stap in uw zoektocht om een waterpijpbedrijf te runnen, is uitzoeken wat voor soort waterpijpbedrijf u wilt runnen. Misschien moet je een café, een winkel in een winkelcentrum of een online winkel openen. Het kan ook een eBay-winkel zijn. Nu lijk je vast te zitten aan het kopen van waterpijpen bij https://shishaquality.nl/waterpijp-kooltjes/  solide groothandels.

Waterpijp groothandel kopen kan een behoorlijk struikelblok zijn als je niet met de juiste partners werkt. Een zoekopdracht naar waterpijpgroothandels kan u naar websites leiden die adverteren voor “groothandel voor het publiek”, wat niets meer is dan waterpijpen in de detailhandel tegen aanzienlijk verlaagde prijzen. Als u besluit een online winkel te runnen, zal dropshipping u zeker interesseren.

Als u een groothandel vraagt om te verzenden, kunt u wat enthousiasme van hun kant tegenkomen. Dit is begrijpelijk, aangezien groothandelaren de neiging hebben om geld te verdienen door in bulk te kopen en te verkopen. Andere waterpijpgroothandelaren zien het een beetje anders. Door vroeg in je bedrijf te helpen met verzenden, hopen sommige waterpijpgroothandels je account in leven te houden als je het moeilijk hebt. Wees niet verbaasd als een bedrijf je tussen de 3 en 5 per item wil laten betalen voor verzending. Je zou niet meer moeten betalen, maar het is maximaal 8 waard.

Waterpijpgroothandelaren kunnen extra voordelen opnemen in hun toeslag voor dropshipping. Deze voordelen kunnen merkdocumenten, brochures of visitekaartjes op vertoon zijn. Maar de ongelukkige waarheid is dat de meeste groothandelaren niet geïnteresseerd zijn in aandacht voor die details.

Er zijn maar weinig drop-shipping waterpijpgroothandels, maar ze bestaan wel. Als u ermee werkt, zorg er dan voor dat deze een private label-garantie heeft. Dit is erg belangrijk. Kortom, de private label-garantie betekent dat de waterpijpgroothandel geen literatuur of contactgegevens (binnen of buiten het pakket) zal opnemen om klanten naar uw bron te leiden. Een uitzondering is het adres van de herkomst van het pakket, aangezien de meeste pakketvervoerders een fysiek adres moeten opgeven.

Het ontbreken van een private label-garantie leidt alleen maar tot ongemakkelijke gesprekken met klanten die zich afvragen waarom de website op de doos niet de website is die ze hebben besteld.

Related posts

Leave a Comment