Kanaalloze warmtepompen – De voordelen zijn reëel en talrijk.

Terwijl de prijzen van fossiele brandstoffen blijven stijgen, verkennen steeds meer mensen durn, een wormvorm zonder leidingen. De winter is niet het seizoen waar veel mensen naar uitkijken vanwege stijgende stookkosten.

De gedachte aan het kopen van propaangas of zware stookolie is niet prettig.

Tot voor kort stookten we voornamelijk met propaan. Er is ook een maïsbrander, maar het is alleen bijverwarming en kan niet de volledige belasting aan om ons huis te verwarmen.

Met waterverwarming in plaats van geforceerde ventilatie waren de verwarmings- en koelmogelijkheden van het huis vrij beperkt. Dat wil zeggen, totdat kanaalloze warmtepomp deurne beschikbaar komt.

Kanaalloze warmtepompen bieden een energiezuinige verwarmingsoptie.

Een mini-kanaalloos systeem is een geweldige oplossing voor woningen zoals de onze.

Het krijgt veel aandacht omdat het veel situaties kan oplossen waar de gemiddelde huiseigenaar mee te maken heeft.

Deze technologie is niets nieuws voor mij. Ik ken de voordelen van warmtepompen al vele jaren. Ik heb verschillende vrienden in de HVAC-branche en zij zijn helemaal weg van het idee om warmtepompen zonder afvoerkanaal te gebruiken.

Er is niets echt veranderd sinds de technologie voor het eerst op de markt kwam in de jaren 70, behalve dat de brandstof- en verwarmingsprijzen zijn blijven stijgen.

Een warmtepomp is een erg handige manier om je huis te verwarmen. Dit zijn enkele van de voordelen die ik zie.

snelle en gemakkelijke installatie

Het installeren van de kanaalloze mini-warmtepomp is eenvoudig en snel.

De sfeer was erg goed, net als ons huis zonder sanitair.

Een kanaalloos warmtepompsysteem betekent dat er geen leidingwerk nodig is. Dit maakt het systeem perfect voor oudere huizen die geen geforceerd treksysteem met vloer- of muurventilatie hebben. Andere toepassingen zijn het toevoegen aan kamers of kleine appartementen waar sanitair niet mogelijk is.

Ik vind het ook leuk dat je verschillende zones in je huis onafhankelijk kunt bedienen en ze zelfs kunt programmeren om op vooraf bepaalde tijden in te schakelen.

Ik vergat te vermelden dat je met deze technologie kunt verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Het systeem werkt ongeveer zoals een koelkast, waarbij warme lucht uit de koelkast wordt gehaald en naar de keuken wordt gestuurd.

Kanaalloze verwarmings- en koelsystemen keren dit proces om bij warm weer door het “koude” deel van de buitenlucht te verwijderen en terug het huis in te sturen, en in de winter door het “warme” deel van de bestaande buitenlucht en leidingen te verwijderen. Een huis met warmte.

Een mini-kanaalloze unit bestaat uit twee delen: een buitenunit die eruitziet als een kleine centrale airconditioner en een binnenunit die aan een muur wordt bevestigd. De binnenunit lijkt op een kleine plintverwarming. Standaard wordt deze bovenaan de muur boven de foto geplaatst.

Related posts

Leave a Comment