Laat de klus goed klaren met een professionele schilder.

 

Ik probeer meestal het meeste huisverbeteringswerk zelf te doen om tijd en geld te besparen. U kunt zonder problemen een gescheurde ruit vervangen, een klein gaatje in de gipsplaat repareren of op het dak klimmen om een goot schoon te maken wanneer dat nodig is. Ik dacht dat ik de plek ook kon schilderen, maar het duurde niet lang voordat ik besefte dat ik over mijn hoofd was. Een heel huis schilderen is niet de taak van één persoon. Nadat hij had geaccepteerd dat hij niet de tijd of de vaardigheden had om de klus alleen te klaren, besloot hij een team van professionele schilders in te schakelen.

Ik krijg altijd veel folders van professionele schilders, dus ik haalde er een paar tevoorschijn en belde ze op. Elk bedrijf gaf me een gratis schriftelijke schatting en garandeerde dat ze me niet meer zouden aanrekenen dan wat in de offerte stond. Hierdoor konden we de kosten en de tijd die nodig was om de klus te klaren, vergelijken. Omdat ik geen haast had, heb ik deze gespecialiseerde schilders zorgvuldig gecontroleerd door referenties en portfolio’s van eerder werk op te vragen.

Veel van de offertes die ik ontving waren goedkoop, maar ik voelde dat ik de prijs kon verlagen. Dit kan meestal als het gaat om freelance van hemert schilderwerken die niet voor een bedrijf werken. Onafhankelijke contractanten zijn meer dan bereid om over kortingen te onderhandelen om u in bedrijf te houden, dus een extra korting van 5% of 10% krijgen is niet zo moeilijk voor zover ik vraag. Bovendien kregen we offertes van verschillende professionele schilders, dus als een ploeg ons vertelde om te gaan wandelen, konden we gewoon doorgaan naar de volgende ploeg.

Hoe dan ook, toen ik eenmaal een team had gekozen, hoefde ik alleen maar achterover te leunen en ze aan het werk te zien gaan. Ze zorgden goed voor mijn tuin, legden gordijnen over alle struiken en struiken die mogelijke afvoer konden blokkeren, en waren erg voorzichtig met de raamdecoratie en deurkozijnen. Professionele schilders hebben de buitenkant van ons huis in een recordtijd voltooid en het resultaat was verbluffend! Ze zijn zelfs zo geweldig dat ik nu overweeg om ze in te huren om een aantal van mijn kamers opnieuw in te richten.

We weten dat de meeste mensen denken dat ze dingen als het schilderen van hun huis alleen aankunnen om een paar dollar te besparen op arbeidskosten. Soms is het misschien beter om een expert in te schakelen en hun expertise te gebruiken om ervoor te zorgen dat alles de eerste keer goed wordt gedaan. Geloof me, een professionele schilder kan je huis veel sneller en vakkundig schilderen dan jij!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *