Maken Crest Whitening Strips tanden witter?

Als u erover denkt Crest Bleekstrips te gebruiken, raden we u aan de aanwijzingen op de doos precies op te volgen.

1. Poets eerst je tanden met een vochtige tandenborstel om een laagje tandplak te verwijderen (geen tandpasta nodig). Spoel je tanden goed met water. Tandglazuur heeft poriën en moet open zijn om chemicaliën te laten binnendringen.

2. Gebruik de strip zoals aangegeven op de doos. Instructies zeggen om twee keer per dag 30 minuten per keer te bleken. Het binnenste deel van de strip bevat een chemische stof genaamd waterstofperoxide. (Tanden bleken op kantoor of door tandartsen gebruikt 15-35% van de versies van dezelfde chemische stof) Oxideert vlekken aan de binnenkant van de tanden om ze witter te maken. Er is een beetje een leercurve bij het aanbrengen van de strips, omdat je ze kunt buigen en vouwen voordat je de techniek onder de knie hebt.

3. Laat de strips zitten gedurende de tijd die wordt aanbevolen in de instructies en vermijd overmatig bleken van uw tanden. gevoelig worden.

Weet over Crest Bleekstrips

1. Waterstofperoxide kan je tandvlees “verbranden”. Als u een branderig gevoel voelt bij het gebruik van het product, bent u uw tandvlees chemisch aan het oxideren (of verbranden) (een kleine chemische verbranding zorgt ervoor dat uw tandvlees wit wordt). Afhankelijk van de ernst van de brandwond, wilt u misschien de behandeling stoppen. Het is prima om de behandeling een dag of twee te onderbreken om uw tandvlees te laten genezen. Hervat na genezing de behandeling met witte strips. Zorg ervoor dat u de strips niet met uw tandvlees aanraakt.

2. Tijdens uw wekelijkse behandeling kunnen uw tanden gevoelig worden. Wees geduldig als de overgevoeligheid mild is. Maar in meer ernstige gevallen, neem een pauze van een dag of twee om de tanden te laten wennen en ga dan verder waar je gebleven was. U kunt veel gevoeliger zijn voor koud water, ijs, enz. Peroxiden ontsteken de interne pulpa of het zenuwcentrum van de tand en maken de tand erg gevoelig voor bijten, koude dranken en voedsel. Als uw tanden te gevoelig zijn, gebruik de strips dan niet totdat de gevoeligheid verdwenen is voordat u weer begint met bleken.

3. De strip bedekt alleen de voortanden, dus alleen de voortanden zijn verkleurd. U zult een duidelijk verschil opmerken tussen de achterste (gebleekte) tanden en de voorste (gebleekte) tanden. Dit is niet erg, aangezien de meeste mensen de 6 voortanden toch opmerken. Maar als u breed lacht, kunt u uw tandarts om een bakje vragen om de chemicaliën op uw kiezen te houden om uw tanden witter te maken.

4. Het blekende effect is het best te zien op gele vlekken. Als de vlekken het gevolg zijn van tetracycline (bruingrijze vlekken op tandbanden), kun je het beste je tanden laten bleken door een tandarts. langere periode.

Crest White Strips werkt voor de overgrote meerderheid van de mensen. Jongeren met gele vlekken lijken beter te reageren dan ouderen of mensen met grijze vlekken. White Strips werkt niet zo snel als bleken op maat (of bleken op kantoor) door uw tandarts, maar het levert na verloop van tijd vergelijkbare resultaten op en bespaart u geld.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *