Wat is de beste manier om het tuinmeubilair schoon te maken?

 

Als de zon naar buiten komt en het gezin klaar is om buiten te komen, zou ik graag willen zien of het tuinmeubilair is voorbereid als ik een balk neem en een beetje geniet van de barbecue.

Het interne meubels van vandaag kunnen doorgaan, maar het is noodzakelijk om elk jaar wat zachte liefde te behandelen, zodat u het hele jaar door kunt blijven presteren. Dit is met name het geval als u investeert in hoogwaardige binnentuinmeubels.

Als de winter lelijk is en de temperatuur in reguliere drop-in tieners leeft, zou ik graag willen zien of het meubilair binnenshuis wordt opgeslagen of bedekt met een mooie kwaliteit dekking die speciaal is gemaakt voor Terras reinigen outdoor meubels. Dit geldt vooral voor houten meubels omdat water scheuren kan veroorzaken wanneer het water het met hout ziet en bevroren is. Bovendien kunnen regen, sneeuw, ijs, stof en stof kunstmatig worden verweerd door kunstmatig verwetselmeubilair.

Er is een nuttige tip voor de beste manier om het meubilair schoon te maken om het meubilair in de vorm van een tiptop te houden.

Houten meubels

Het is het beste om droge borstels te gebruiken om losse stof of puin uit het meubilair te verwijderen. Het puin links van de boom kan worden bekrast en kan worden voltooid. Nadat je het oppervlak hebt geveegd, gebruik je een klein schuurpapier om de chip of het oppervlak te verwijderen. Gebruik een zacht wasmiddel zoals een emmer met lauw water en vaatwasserzeep om het houten meubilair te reinigen. Breng de oplossing aan op de spons. Er is niet nodig voor veel water aan de oppervlakte, en te veel oplossingen kunnen worden afgewerkt, vooral als het tuinmeubilair is gepolijst. U kunt hout wassen gebruiken, maar lees eerst de instructies van de fabrikant. Wanneer het in-tuin meubilair wordt schoongemaakt, droog het dan met een schone en droge handdoek. Sommige houten oppervlakken kunnen profiteren van kleine babyolie of plantaardige olie. Als u teak terrasmeubels heeft, koop dan teakolie van marine-kwaliteit in de winkels voor mariene aanbod. De items die ze verkopen voor de verbetering van de woningen zijn niet afhankelijk van de snuif en zullen teleurgesteld zijn.

IJzeren meubels

Het meubilair in de Instant Garden is een populaire optie omdat het krachtig en mooi is. Maar het kan worden gecorrodeerd. Om het ijzeren terrasmeubilair er nieuw uit te laten zien, zou je het oppervlak willen schuren als je roestsporen ziet. Verwijder alle roest en veeg het hele meubilair af met een schone doek. Sommige fabrikanten bevatten aanraakkits die roestvlekken kunnen bedekken die overeenkomen met de verf. Als dit niet het geval is, kunt u het op elk moment opnieuw afmaken met een product dat is gemaakt om roest als roest te voorkomen. Zonder roest kun je de stukken reinigen met een mengsel van licht wasmiddel en water. Dit moet de grond verwijderen. Als u een complex patroon in het meubels heeft, kunt u een kleine borstel gebruiken om in scheuren en gaten te komen. Houd in de winter het ijzeren terrasmeubilair onder het plastic deksel om lucht en vocht te blokkeren. Het zijn vijanden en zullen na de winter omgaan met zeer roestig terrasmeubilair.

Plastic en PVC -meubels

Veel mensen denken dat er geen onderhoud is in dit materiaal, maar niet. Elk seizoen moet je ze slechts één keer geven als een oplossing van vaatwasser en water. Laat de oplossing een tijdje op het oppervlak blijven en gebruik vervolgens een kleine borstel om het puin of het stof van de krabbasis te verwijderen. Bakpoeder en warm water werken goed. Wanneer het meubilair schoon is, spoel je grondig af met een slang en droog de lucht.

Aluminium patio meubels

Als u aluminium terrasmeubels heeft, wilt u misschien vaatwasser en wateroplossingen gebruiken. Wrijf over het hele oppervlak met een schone oppervlaktedoek om de opgebouwde grond en vlekken te verwijderen. Spoel grondig met een slang en veeg het hele meubilair af met een zachte doek. Als het grondig wordt gedroogd, breng dan een kleine theewas aan op het oppervlak en buff deze op de afgewerkte glanzende plaats wanneer het wordt gedroogd. Dit voorkomt dat aluminium meubels van corrosie.

Bij het reinigen van terrasmeubels wil ik harde wasmiddelen, reinigingsmiddelen en bleken vermijden. Ze zullen veel meer kwaad lijden dan de lijn. Bovendien moeten alle borstels zacht of half triviaal zijn. Gebruik geen draadborstels op meubels. U kunt het oppervlak krabben. Als een schimmel wordt gevonden in kussens of houten terrasmeubels, moet een halve kopje bleekmiddel in een gallon worden gemengd.

Related posts

Leave a Comment