Zoutkristallen lampen – natuurlijke genezing en schoonheid voor in huis

Ervaar revitaliserende effecten vergelijkbaar met een onweersbui, oceaan of waterval in uw huis met een Himalaya steenzoutlamp. Deze prachtige lampen creëren niet alleen een warme, gloeiende sfeer, maar stoten ook negatieve ionen uit om luchtzuivering en energieverjonging te simuleren, net als in de natuur.

Himalaya steenzoutlamp – de natuurlijke luchtreiniger voor binnen

Deze natuurlijke lampen zijn met de hand gewonnen uit de uitlopers van de Himalaya en zijn gesneden uit bio-energetisch kristalzout dat miljoenen jaren geleden is gemaakt uit opgedroogd oceaanwater. Een zorgvuldig geplaatste lichtbron zal het zout zachtjes opwarmen, waardoor negatieve ionen in de atmosfeer vrijkomen. Veelvoorkomende vervuilende stoffen die in de lucht zweven, zoals stofdeeltjes, zijn positief geladen en hechten zich aan de negatieve ionen die worden gegenereerd door de Himalaya zoutlampen. Er ontstaat een zwaar neutraal deeltje dat op de grond valt en door een natuurlijk luchtzuiveringsproces uit de lucht wordt verwijderd die we inademen.

Vanwege hun luchtzuiverende eigenschappen staan ​​Himalaya kristalzoutlampen bekend als natuurlijke medicinale therapie. Vooral veel gebruikers vinden dat veelvoorkomende luchtwegklachten zoals astma en allergieën minder problematisch worden. Het genezen van ontstekingen en het verbeteren van de gezondheid van de luchtwegen door middel van droge zouttherapie, bekend als speleo of halotherapie, bestaat al sinds de 19e eeuw. Het werd ontdekt door een Poolse arts die ontdekte dat luchtwegaandoeningen kunnen worden genezen door zuivere, geïoniseerde lucht in zoutmijnen in te ademen.

Himalaya zoutlampen zijn zeer effectief wanneer ze overal in huis of op kantoor worden geplaatst, maar over het algemeen geldt dat hoe groter de kamer, hoe groter de lamp moet zijn of hoe meer lampen verspreid moeten worden. Net als het binnenshuis plaatsen van een plant om wat natuurlijke energie op te wekken, zijn de lampen fantastisch voor het bestrijden van sombere elektromagnetische energie die wordt gegenereerd door computers en televisies. De natuurlijke helende therapie van kristalzoutlampen wordt ook gecrediteerd voor het stimuleren van energie en het bevorderen van een goede nachtrust, wat logisch is omdat ons lichaam ‘s nachts geneest.

Uw Himalaya-kristallen zoutlampen kiezen

Er zijn veel distributeurs van deze prachtige lampen, dus u hoeft niet te kiezen klik hier. Enkele belangrijke aandachtspunten bij het kopen van een Himalaya steenzoutlamp zijn:

Zorg ervoor dat de distributeur de lampen koopt van een eerlijke leverancier van eerlijke handel in de Himalaya-regio, aangezien het niet onbekend is dat arbeiders slechte omstandigheden moeten doorstaan ​​voor dit zware handmatige werk en dat ze zout van slechte kwaliteit gebruiken.
De lampen moeten stevig op een basis worden gemonteerd voor stabiliteit en een UL-getest snoer bevatten voor de veiligheid.
Vorm – hoe minder zout er wordt gebeiteld, hoe natuurlijker de lamp eruitziet.
Grootte – het wordt vermeld wanneer je de lamp koopt, het geschatte gebied waarin het effectief zal zijn, maar onthoud dat je misschien grotere of meerdere kleinere Himalaya zoutlampen wilt overwegen voor grotere ruimtes.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *